De eerstvolgende Repair Café bijeenkomst is op: 4 mei 2024.
Wij zijn dan geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur.
Ons adres is Bergstraat 98-4, 5051 HD, Goirle.

============================================================= 

Voor grote reparatieklussen verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn, dus zeker voor 14.00 uur. Aangezien een gemiddelde kleine reparatie al gauw 15 tot 30 minuten in beslag neemt, is de uiterste tijd om een artikel aan te bieden voortaan 15.30 uur.

De zogenaamde volautomatische espressoapparaten zullen met ingang van 1 januari 2024 niet langer bij ons ter reparatie aangeboden kunnen worden. De reden hiervoor is simpelweg dat het te lang duurt om een dergelijk apparaat te kunnen demonteren en eventueel te repareren. Ook blijkt meestal bij inspectie dat er onderdelen vervangen moeten worden die wij vervolgens ook niet op voorraad hebben, wat weer resulteert in nogmaals terugkomen. Wij hebben maar één gespecialiseerde monteur voor koffiezetapparaten en als hij bijna de hele middag kwijt is aan één zo'n apparaat, dan gaat dit ten kostte van vele andere mensen die zitten te wachten op hun reparatie.

 

=============================================================

Repair Café Goirle is met ingang van 1 januari 2023 een samenwerkingsverband aangegaan met het Dorpsteam Goirle, waaruit de Klusjesdienst Goirle is voortgekomen. De Klusjesdienst Goirle komt bij u thuis helpen met klusjes die u niet kunt meenemen naar 't Repair Café. 

Voor verdere info, lees onder de knop Klusjesdienst in het menu.

=============================================================


Repair Café Goirle


Maak jouw eigen website met JouwWeb